Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOLÍN V PĚKNÉ ROVINĚ!

Na začátku byla myšlenka, vůle a chuť udělat něco pro sebe, pro radost, pro lidi, pro Kolín. A tak se zrodil kolínský festival běhu.

Na začátku byla myšlenka, vůle a chuť udělat něco pro sebe, pro radost, pro lidi, pro Kolín. A tak se zrodil kolínský festival běhu.

Je přirozené, že ryba plave, pták létá a člověk běhá nebo chodí. Jako oslavu této přirozenosti se skupinka občanů rozhodla neziskově uspořádat 1. mezinárodní festival běhu v Kolíně. Festival se uskuteční na začátku léta dne 11.6.2011 a jeho cílem je sportovní a celospolečenské setkání obyvatel a návštěvníků města Kolína a krásného okolí řeky Labe. Je to možnost setkat se s přáteli a povídat o životaběhu. Součástí festivalu bude také běh v trasách 15 a 7 km v kategoriích pro ženy a pro muže. Start bude v centru města u chrámu svatého Bartoloměje za účasti Jarmily Kratochvílové, legendy světové atletiky. Trasa závodu bude dále procházet centrem města, po lávkách až do svěžího lesoparku Borky, podél řeky Labe až k jezu Klavary. Cíl bude na Medvědí louce. Všichni účastníci závodu budou zařazeni do tomboly a pro vítěze jsou připraveny finanční a věcné ceny.

Důležitou součástí festivalu bude doprovodný program a soutěže pro děti, živá muzika a možnost občerstvení v prostoru Medvědí louky (u restaurace Stap a fotbalového hřiště AFK Kolín). Zde bude také prezentace účastníků závodu, cílová rovinka, vyhlášení vítězů a slavnostní ceremoniál. Pro děti zůstane přístupné dětské hřiště. Přijďte se zúčastnit, fandit či se jen podívat a stanete se největšími vítězi tohoto festivalu. Pro sebe, pro vaše zdraví!

Těšíme se na setkání s Vámi a sportu zdar!

 
 



Hlavní partneři

Město Kolín

VOLNO

POVODÍ LABE

obec Nová Ves I

obec Pňov - Předhradí

obec Oseček

město Poděbrady

obec Libice nad Cidlinou

obec Velký Osek

obec Veltruby

Středočeský kraj

SALOMON

SUUNTO

DEK

AVE

FIALA

Koli

KOTYS

VZP ČR

lifefood

Mediální partneři

kolinsky denik

7SPORT

Kiss Radio Delta

Archiv

Kalendář
<< únor >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      


Statistiky

Online: 23
Celkem: 1693281
Měsíc: 13522
Den: 341