Jdi na obsah Jdi na menu
 


V červnu se potkáme již popáté

V sobotu 13. června 2015 se potkáme již popáté na Mezinárodním festivalu běhu v Kolíně (MFB). Krásné rovinaté tratě pro vás opět budou připravené.

V sobotu 13. června 2015 se potkáme již popáté na Mezinárodním festivalu běhu v Kolíně (MFB). Krásné rovinaté tratě pro vás opět budou připravené, stejně jako v předchozích ročnících.

V premiérovém ročníku v roce 2011 jsme našli zázemí na útulné Medvědí louce a následně jsme zázemí přesunuli do amfiteátru na Kmochově ostrově. Na tomto půvabném místě obklopeném vodami řeky Labe se potkáme také letos. Změnou tentokrát bude, že na Kmochově ostrově bude start i cíl všech tratí. Tato změna je vyvolaná skutečností, že město Kolín se rozhodlo kompletně zrekonstruovat stavební technickou památku - ocelovou nýtovanou příhradovou lávku, která slouží jako přístup ze strany od starého města na Kmochův ostrov. Takže se již v roce 2016 můžeme těšit na průběh po zmodernizovaném přemostění ramene řeky Labe.

Již v letošním roce však město Kolín dokončilo úpravu stezky v kaštanové aleji podél Medvědí louky a tak nepříjemné blátivé kaluže v tomto úseku jsou minulostí. V současné chvíli probíhají finální terénní úpravy, planýrování ornice a věříme, že do startu se vše pěkně zazelená. Více se můžete podívat na aktuální fotografie.

Věříme, že tím modernizace tratí MFB neskončí. Stále je v plánech vybudování zpevněné cyklostezky z Kolína až na soutok Labe a Cidliny, což by parametry našich tratí kvalitativně posunulo. Stejně tak by se ještě více zatraktivnilo sportovně relaxační celoroční využití lesoparku Borky a přilehlého okolí. 

Dovolujeme si vás současně pozvat na bohatý doprovodný program - 52. ročník mezinárodního hudebního festivalu Kmochův Kolín, který začíná již 12. června. Více se dočtete na www.kmochuvkolin.eu

S radostí si dovolujeme oznámit, že také v letošním ročníku jsou našimi hlavními partnery město Kolín, stavební společnost EUROVIA CS, a.s. a společnost INTERSPORT, největší prodejce sportovního vybavení na světě. Děkujeme za podporu!

A ze všeho nejvíce se těšíme na Vás! Závodníky a fanoušky! Potkáme se u Kolína popáté!

 
 



Hlavní partneři

Město Kolín

VOLNO

POVODÍ LABE

obec Nová Ves I

obec Pňov - Předhradí

obec Oseček

město Poděbrady

obec Libice nad Cidlinou

obec Velký Osek

obec Veltruby

Středočeský kraj

SALOMON

SUUNTO

DEK

AVE

FIALA

Koli

KOTYS

VZP ČR

lifefood

Mediální partneři

kolinsky denik

7SPORT

Kiss Radio Delta

Archiv

Kalendář
<< únor >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      


Statistiky

Online: 16
Celkem: 1689123
Měsíc: 12738
Den: 559